Tilitoimisto Tasetti Oy

Palvelumme

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Palvelemme kaiken kokoisia ja erilaisissa elinkaarivaiheissa olevia yrityksiä. Olet sitten maatalous- tai metsätaloudenharjoittaja, liikkeenharjoittaja, osakeyhtiön yrittäjätoimitusjohtaja, ja johdettavanasi on jo suurempi osakeyhtiö tai pieni rekisteröity yhdistys, niin meiltä saat vankkaa ammattimaista palvelua.

Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat sekä kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset ja palkanlaskenta. Tilitoimistopalveluihimme kuuluu myös mm. liitännäiselinkeinot, investointitukihakemukset, myyntilaskutus sekä esimerkiksi ostolaskujen käsittely. Haluamme helpottaa kaikenkokoisten yritysten toimintaa ja ajankäyttöä tarjoamalla räätälöidyt kirjanpitopalvelut ja myös huolehtimalla annetuista työtehtävistä.

Laadimme yhdessä yrityksellesi kirjanpitomallin, joka sopii parhaiten toimintanne taloushallintoon. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme yritysasiakkaitamme aina myös perinteisesti paperisena tilitoimistona. Mukautamme palvelumme toivomustenne mukaisesti.

Palkanlaskenta

Miten yrityksenne haluaisi hoitaa palkanlaskentatoimenpiteet mahdollisimman tehokkaasti? Taloushallintoliiton PHT- tutkinnon suorittaminen on takeena huolelliselle ja tarkalle sekä asiakaslähtöiselle palkanlaskennalle. Palkanlaskennan lisäksi voitte huoletta antaa tehtäväksemme henkilöhallinnon muitakin tehtäviä ja toimeksiantoja. Palkanlaskentapalveluihimme kuuluvat aina seuraavat tehtävät:
 • Palkkalaskelmien laadinta
 • Tulorekisteri-ilmoitukset
 • Tulorekisteri-ilmoitukset
 • Palkkalaskelmien toimittaminen yritykselle
Erikseen sovittaessa hoidamme myös:
 • Palkkalaskelmien lähettämisen palkansaajille
 • Palkkojen maksatus
 • Palkanlaskennan kausiverojen maksatus
 • Palkkatodistusten laatiminen
 • Palkkahallinnon monipuoliset tehtävät yrityskohtaisten tarpeiden mukaan
Älä ole huolissasi, jos sinulla on kotitalouden tarve satunnaiselle palkanlaskennalle tai tarvitset  muutoin palkanlaskennan ammattilaisen apua. Ota meihin yhteyttä, autamme palkanlaskennan kaikissa asioissa.

Yritysjärjestelyt

Yritysten elinkaaret ja toimintaympäristöt ovat erilaisia ja siksi on tärkeää, että yritystoiminnan kaikissa käänteissä on apuna ja vierelläsi etevä taloushallinnon mekaanikko, joka tarvittaessa osaa ja rohkenee neuvoa ja opastaa yritystäsi eteenpäin.

Pohdit sitten yrityksen perustamista, liiketoiminnan muuttamista esimerkiksi toiminimestä osakeyhtiöksi tai olet päättänyt lopettaa liiketoimintasi, ota yhteyttä.

Yli 20 vuoden kokemus yrityselämän erilaisista järjestelytehtävistä auttaa sinua eteenpäin.

Myyntilaskutus

Myyntireskontran hoito ja myyntilaskutus ovat oleellinen osa yrityksen arkipäivää, mutta laskujen käsittely saattaa viedä kiireiseltä yrittäjältä liikaakin aikaa. Ulkoistamalla myyntilaskujen käsittelyn voit keskittyä ydinliiketoimintaasi meidän huolehtiessa tehtyjen töiden ja toimitettujen tuotteiden laskutuksesta ja myyntisaamisten seuraamisesta ajallaan. Asiakkaanamme voit valita, mitkä asiat haluat tehdä itse ja mitkä ulkoistaa meille. Yksinkertaisimmillaan myyntireskontran hoito sisällytetään kirjanpitopalveluun. Myyntireskontran tärkein tehtävä on avointen myyntisaamisten seuranta ja tarvittaessa niistä muistuttaminen.

Myyntireskontrapalvelumme sisältää:
 • myyntisaamisten seurannan
 • reskontran päivittämisen
 • raportoinnin
 • maksumuistutusten käsittelyn
 • tarvittaessa maksujen siirron perintään
Halutessasi voimme hoitaa puolestasi myös myyntilaskujen teon ja lähetyksen. Myyntilaskutuspalvelumme sisältää yrityksen myyntilaskutusprosessin kokonaisvaltaisen hoitamisen ja sähköistämisen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Asiantuntija- ja neuvontapalvelut

Tarvitsetko yritystoiminnassasi asiantuntijaa tai neuvontaa. Ole meihin yhteydessä. Vuosisopimusasiakkaillemme neuvontapalvelut sisältyvät palvelukuluihin.

Jos tarvitset neuvoja tai asiantuntijaa tiettyyn spesifiseen asiaasi, niin ota yhteyttä. Arvioimme mielellämme neuvontatarpeesi laajuuden ja annamme mielellämme kustannusarvion asiantuntijatyömme kustannuksista.

Muista! Älä jää yksin mahdollisen yritystoimintasi ongelman kanssa. Aina kannattaa kysyä.

Palvelut uudelle yrittäjälle

Lämpimät onnittelut uusi yrittäjä! Oletko huomannut kuinka kiinnostava ja haluttu uusi yritys tai yrittäjä on?

Sinua mahdollisesti tavoittelevat:
Kaupparekisteri ja Patentti- ja rekisterihallitus
Verohallinto
Pankkien ja rahoituslaitosten edustajat
Vakuutuslaitosten edustajat
Mainostoimistojen ja markkinointiyritysten edustajat
Verkkosivustojen palveluntuottajat
Ohjelmistotoimittajat
Laite- ja komponenttiedustajat
Mahdollisesti valvontaviranomaisten edustajat

On selvää, että yrityksen ottaessa ensiaskeleitaan tuntuu, ettei aika riitä perehtyä kaikkeen, vaikka tahtoa olisikin. On tärkeää kuitenkin yrityksen perustamisesta lähtien muistaa kaupalliset tosiasiat: Yrityksen tulee ennemmin tai myöhemmin kyettävä tekemään kaupallisesti tarkasteltuna voittoa. Tässä kokenut taloushallinnon ammattilainen on tuoreelle yrittäjälle perusteltu ja hyvä investointi.

Jokainen meistä muistaa sanonnan: hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.

Kun suunnittelet yritystoimintasi ensi askeleet huolellisesti alusta asti kanssamme voimme luvata sinulle asiantuntijan neuvoja sekä toimintasi kannalta tärkeitä yhteistyökumppaneita, joita meillä on yllättävän monelle yritystoiminnan alalle. 

Teemme rakentavaa ja dynaamista yhteistyötä asiakkaittemme kanssa. Olemme mukana maa- ja metsätaloudessa, tuotamme palveluita elintarvikealan yrityksille, matkailualan yrityksille, sekä erikoisalan teknisille yrityksille. Tuotamme palkanlaskentapalveluita niin yksityishenkilöille, kuin suuremmille useita henkilöitä työllistäville yrityksille.

Laaja kontaktiverkostomme ulottuu Uudeltamaalta Lapin maakuntaan. Pystymme varmasti auttamaan sinuakin yrityksesi alkutaipaleella.

Yhteystiedot


Tilitoimisto Tasetti Oy
Pielisentie 18, 2.krs
81700 Lieksa
info@tasetti.fi

Anu Heininen

040 588 1681
anu.heininen@tasetti.fi

toimitusjohtaja, yrittäjä, KLT, PHT

Irma Hollström

040 720 5594
irma.hollstrom@tasetti.fi

kirjanpitäjä, palkanlaskija

Tilitoimisto Tasetti Oy on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsenyritys.